Kosárlabda

2022.09.08. 08:55

Huszonhatodik alkalommal tartanak tornát Szamosi Nándor emlékére

Már Andrija Csirics is csatlakozik a PVSK Öregfiúkhoz a Szamosi Nándor Emléktornán, amelyen idén is jó játék várható.

bama

Forrás: PVSK

Ismét megrendezi a PVSK a Szamosi Nándor emléke előtt tisztelgő tornáját. Erre idén a Bácska Topolya érkezik, s a Vasút öregfiúk alakulata mellett a Pécsi Szalon Kosárlabda gárdája lép még a pályára szombaton. A csapatok a PVSK Akadémia Szamosi Nándor Sportcsarnokában ütköznek majd meg a Verseny utcában.

– 26. alkalommal jövünk össze erre a kupára, hogy tovább őrizzük Szamosi Nándor emlékét, egy nagyon régi kapcsolat ez a többi csapattal – nyilatkozta Kövecses József a PVSK honlapjának. – A kölcsönös tisztelet és a barátság jegyében lépünk pályára egymás ellen, ahol nem az eredmény számít, hanem az, hogy újra együtt vagyunk és közösen tudunk emlékezni.

A szombati tornán egy újabb elkötelezett PVSK-s játékossal bővül az Öregfiúk csapata, hiszen a klub pár évvel korábban még aktív játékosa, a PVSK-Veolia jelenlegi másodedzője, Andrija Csirics is pályára lép.

A program:

14:00 PVSK Öregfiúk – Bácska Topolya

15:00 Megnyitó

15:10 PVSK Öregfiúk - Pécsi Szalon Kosárlabda

16:00 Bácska Topolya - Pécsi Szalon Kosárlabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában