Kosárlabda

2022.10.08. 13:01

Bíznak a jó hangulatban: nyeretlen alakulatot lát vendégül az NKA Universitas PEAC

Móga Richárd

Forrás: PEAC

Jó eséllyel tovább nyújthatja hibátlan sorozatát az NKA Universitas PEAC a női kosárlabda NB I. negyedik fordulójában, ugyanis Jovan Gorec alakulata a még mindig nyeretlen ceglédi alakulatot látja vendégül szombaton 18 órai kezdettel a Nemzeti Kosárlabda Akadémián, a Fűzy Ákos Centerpályán.

A baranyai drukkerek a PINKK-Pécsi 424 elleni házavatón már bizonyították, hogy milyen hangulatot képesek varázsolni, erre pedig azért ezúttal is nagy szükség lesz, hiszen a Cegléd a kellemetlen ellenfelek közé tartozik. A pécsi klub vezetőedzője, Jovan Gorec úgy vélekedett, hogy bizonyára rendkívül motivált lesz vetélytársuk, ugyanis egy kemény menet után első diadalukat hajtják. Mindenesetre a PEAC mindent bele fog adni, hogy megvédje hazai pályáját, s ezúttal is jó hangulatú találkozóra számít.

Szücs Réka, az NKA Universitas PEAC csapatának irányítója: – Az eredmények alapján kijelenthetjük, hogy viszonylag három könnyebb mérkőzést játszottunk, de ugyanúgy készültünk ezekre a párharcokra, mintha a Diósgyőr vagy a Szekszárd ellen léptünk volna pályára. Hétvégén a Cegléd ellen egyáltalán nem számítunk könnyű találkozóra. Nem ez lesz ugyan az első hazai összecsapásunk, de bízunk abban, hogy ahogy a PINKK ellen, úgy ezúttal is sokan kilátogatnak, és buzdítanak majd minket. Hazai környezetben természetesen a győzelem a cél, hiszen szeretnénk tovább nyújtani hibátlan sorozatunkat.

A PINKK együttesének szerdán volt jelenése a Szekszárd vendégeként, legközelebb pedig hétfőn lesz érdekelt a Csata otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában