Labdarúgás

2022.11.18. 18:20

Döntött sorsáról a Fradi baranyai hálóőre

Meghosszabbította kontraktusát Dibusz Dénes a Ferencváros NB I.-es labdarúgócsapatával, jelentette be hivatalos honlapján a klub.

bama.hu

Fotó: Szabó Miklós

„Dibusz Dénes neve közel egy évtizede egybeforrt a Ferencvárossal – méltatta honlapján a Ferencváros a magyar válogatott kapust. –  Csapatkapitányunk 2014 januári érkezése óta számos felejthetetlen pillanatot szerzett nekünk. Ha csak sportolói teljesítményére fókuszálunk, akkor gondolhatunk a hétről hétre bemutatott számtalan elképesztő védésére, a Bajnokok Ligájában mutatott remek teljesítményére, vagy épp a Trabzonspor és a Monaco elleni nagyobbnál nagyobb bravúrjai, amelyek történelmi csoportelsőséget és UEL-nyolcaddöntőt értek. Az ötszörös magyar bajnok, négyszeres Magyar Kupa-, egyszeres Ligakupa- és kétszeres Szuperkupa-győztes közönségkedvenc most ismét mosolyt csalhat a szurkolók arcára, hiszen meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal, így továbbra is élvezhetjük a Dibusz-showt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában