Továbbra is veretlenül

2022.11.13. 13:24

Erre most nagyon ráállt a PMFC, az MTK ellen is jött a kétgólos iksz

Zsinórban negyedik döntetlenjét, és harmadik 1–1-ét játszotta a PMFC labdarúgócsapata, amely az NB II. 17. fordulójában az MTK otthonából hozott el egy pontot.

K. B.

Forrás: MW

Nagyon nehéz mérkőzésre számíthatott ezen a hétvégén a PMFC, hiszen a botlások és edzőváltás után még vérmesebben indult meg a pontokért az MTK. A 18. percben pedig meg is szerezte a vezetést. Zuigeber bal oldali centerezésére érkezett a tizenegyes pontnál Stieber Zoltán, aki ballal a jobb felső sarokba tekert.

Nem adta fel azonban a Pécs, s jó tíz perccel később Svedjuk futtából tekert középre a jobb oldali szögletzászlótól, Várkonyi elvétette a labdát a hosszú saroknál, így a mögötte érkező Hadaró lőhetett, és kegyetlenül bevarrta a jobb felsőbe.

Ezt követően már nem esett gól a találkozón, pedig mindkét csapat megtett ezért mindent. A Pécs végül a nagy igyekezetben emberhátrányba is került, Szeles kapta meg a második sárgát, de ezt sem tudta kihasználni az MTK.

MTK BUDAPEST–PMFC 1–1 (1–1)
Labdarúgó NB II., 17. forduló. Budapest, Új Hidegkúti Nándor Stadion, 1460 néző. Vezette: Rúsz Márton (Berényi Ákos, Punyi Gyula)
MTK: Somodi – Várkonyi (Palincsár, 90.), Kocsis G., Szépe, Varju – Kata – Stieber Z., Bognár I. –  Kovács M., Németh K., Zuigeber (Zsóri, 85.). Vezetőedző: Horváth Dávid
PMFC: Helesfay – Svedjuk, Rácz, Katona L., Hadaró (Marques-Arosa, 90.) – Szeles – Kocsis B. (Terbe, 85.), Nikitscher (Harsányi, 71.), Kesztyűs, Gera Z. (Kövesdi, 85.) – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Weitner Ádám
Gólszerző: Stieber Z. (18.), ill. Hadaró (27.)
Kiállítva: Szeles (88.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában