Női foci

2022.11.13. 10:00

Nem bírta el a sok hiányzót a PVSK az utolsó őszi bajnokin

Alapesetben szinte kötelező lett volna a PVSK női labdarúgócsapata számára, hogy a korábban csak három döntetlent ünneplő Ajkát legyőzze az NB II. 11. fordulójában, azonban sérülések tizedelték meg a Vasút tengelyét.

K. B.

Forrás: PVSK

Egy sérüléshullám szinte a teljes gerincét kiszakította a PVSK-nak az Ajka elleni mérkőzés előtt, pedig alapesetben a három pont egyértelmű célként lebeghetett volna a lányok szeme előtt. Ennek ellenére megvoltak a pécsiek helyzetei, hogy a maguk javára döntsék utolsó őszi mérkőzésüket, ezeket viszont nem sikerült kihasználniuk.

A mérkőzés egyetlen gólja az első játékrész utolsó percében esett. Ekkor egy szöglet utáni kavarodásban reagáltak gyorsabban a vendégek, s Belovics két méterről a kapuba vágta a labdát.

PVSK–FC AJKA 0–1 (0–1)
Női labdarúgó NB II., Nyugati csoport, 11. forduló. Pécs, PVSK Sportközpont.
PVSK: Darabont (Vajta, a szünetben) – Soós V. (Balassa A., 19.), Palka, Bocz, Rácz M. - Makrai (Végi, 68.), Égi-Hegedűs, Bircsák E., Farkas J., Ferenc É. – Szabó B. Edző: Györki Ákos.
Gólszerző: Belovics (45.).
Győrki Ákos: – Sajnos, a mai napon nem játszottunk olyan színvonalon, amivel három pontot lehet szerezni. Leginkább a helyzetek kihasználása terén adódtak gondjaink, csak a legnagyobbakat számolva három ziccert hagytunk ki, míg ellenfelünk egyetlen helyzetét gólra váltotta. Kőkemény téli alapozás vár ránk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában