NB II.-es foci

2022.11.27. 18:00

Őrült, tízgólos meccset veszített el a HR-Rent Kozármisleny

K. B.

Fotó: © Unger Tamás

Nem kezdődött jól a HR-Rent Kozármisleny számára a szombathelyi meccse az NB II. 18. fordulójában, hiszen ellenfele már a második percben büntető rúghatott, s értékesítette is azt. Habár egyenlíteni tudott, a hazaiak csak úgy szórták a gólokat, összesen hatig jutottak, a kék-fehérek még háromszor kozmetikázták az eredményt, de ezért pont nem járt.

SZOMBATHELY–HR-RENT KOZÁRMISLENY 6–4 (5–2)
Labdarúgó NB II., 18. forduló. Szombathely, 803 néző. V.: Kovács I. (Szalai B., Kovács G.). 
Haladás: Verpecz – Simut, Csató, Németh M., Bosnjak (Nyíri, 82.) – Derekas, Rácz B., Doktorics (Horváth R., 60.), Tóth M. – Csernik (Tarján, 82.), Molnár R. Edző: Michal Hipp. 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke (Szabó D., 82.), Gajág, Horváth D. (Füredi, a szünetben) Nagy E. - Kosznovszky, Bartha (Hampuk, 86.), Tölgyesi, Vajda – Turi, Vogyicska (Guth, 82.). Edző: Szekeres Zoltán.
Gólszerző: Rácz (2. – büntetőből), Molnár R. (19., 42.),  Doktorics (25.), Derekas (36., 54.), ill. Horváth D. (18.), Nagy E. (34.), Bartha (70.), Szabó D. (89.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában