Fittbike SE

2022.12.28. 14:44

A legfittebben kerekezve-futva zárják az évet

Sz. Zs.

Forrás: Dinya Illés

Miközben mi, átlagpolgárok azt sem tudjuk, hogyan szorítsunk még egy kis helyet a gyomrunkban a maradék bejglinek, szerencsére egyre többen akadnak, akik karácsonykor is komolyan veszik a testmozgás fontosságát. Az ő soraikból is kiemelkedik a profi és amatőr sportolókat közös klubba tömörítő pécsi Fittbike SE, sokak szimpátiáját már azzal kiváltva, hogy nem ünnepi akciózással keresi a reflektorfényt, hanem egész esztendőn át jó példát mutatva buzdítja az egészséges életmódra törekvőket – vagy éppen a mozgással még nehezen barátkozó kezdőket. 

A két ünnep közötti hetüket egyenesen hétpróbás megmozdulásnak is tekinthetjük, úgy futnak-úsznak-kerekeznek át szinte az egyik eseményből a másikba. Ahogyan Dinya Illés aktuális – hangsúlyozzuk, mindenki, tehát nemcsak 150 klubtagjuk előtt nyitott – eseményeiket sorolja, 25-én épp a Bejgli-futással alapozták meg az év utolsó hetét, a kedd délelőtt pedig napsütéses közös korizással telt. 29-én a saját termükben rendezendő ötórás Spinning-maratonon is maguk járnak elöl jó példával, ahogyan a Melitta SE 31-ei hagyományos, 3,3 kilométeres szilveszteri Plaza-futásán is biztosan a Fittbike állítja majd ki a legnépesebb csapatot. 

E sorban is kuriózumnak számít az újévi orfűi mártózás (átúszni azért sokan biztosan nem fogják az egyfokos vízben a Pécsi-tavat), ám az edzett és felkészült követőket erre is bátorítják. Ha ez sok is bárkinek, az ugyancsak 1-én délutánra szervezett kocogásuknál viszont keresve sem talál jobb alkalmat, aki sportosan, egészségesen szeretné kezdeni az esztendőt.

Címkék#fittbike se

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában