Kempo

2022.12.08. 18:00

Amiben elindultak, abból érmet hoztak

K. B.

Forrás: Shutterstock

A közelmúltban rendezték gyermekek és felnőttek számára az UWSKF (United World Sport Kempo Federation, magyarul a Világ Egyesült Sport Kempo Szövetség) világbajnokságát, illetve a 26. Hanshi Kupát.

A Baranya Kempo versenyzői közül ketten vettek részt a megmérettetésen, s ők szép kis éremcsokrot szedtek össze. Összesen 8 díjjal, 4 arannyal, 2 ezüsttel, valamint 2 bronzzal tértek haza.

Bodó-Mattyasovszky Botond 4 versenyszámban indult, s övé lett két arany és két ezüst. Formagyakorlata (pusztakezes forma - hardstyle) után, valamint küzdelemben, pont öklözésben érdemelte ki, hogy a dobogó legfelső fokára álljon,  Gi-földharcban a -30 kilós haladók között, illetve a No Gi-földharc azonos csoportjában érte el 2. helyet.

Bodó-Mattyasovszky Cseperke szintén 4 versenyszámban indult. Formagyakorlatával, illetve öklözésben szerzett egy-egy bronzot a -36 kilós súlycsoportban, Gi-földharcban a kezdőknél, No Gi-földharcban pedig egy-egy arannyal gazdagodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában