NB II.-es foci

2022.12.04. 14:58

Ellopott egy pontot a Kazincbarcika Lőrincről (galéria)

A labdarúgó NB II 19. fordulójában a Szentlőrinc a Kazincbarcikát fogadva akart kilábalni a gödörből, amibe került. Úgy is tűnt sokáig, hogy ez sikerülhet, de az egyéni hibák most két pontba kerültek.

K. B.

Fotó: Laufer László

Nagy taktikai csata dúlt a Szentlőrinc és a Kazincbarcika között az egész találkozón, de a kapuk nem forogtak igazán veszélyben. Elvétve egy-egy találattal kecsegtető akció volt, de sokáig ezeket nem használták ki a csapatok. Végül az 56. percben tört meg a jég, amikor Keresztes Bence egy jobb oldali beívelést fejelt a vendégek kapujába pár méterről.

A hazai védők hibái sokáig megtorlatlanul maradtak, s úgy tűnt, megúszhatja őket teljesen a Lőrinc, de aztán egy kontra végén mattolta a 78. percben a Kazincbarcika. Kállai teljesen szabadon fejelhetett pár méterről, s Prokop nem is tudott hárítani.

A folytatásban már nem volt benne a csapatok játékában a gól, így maradt az osztozkodás. 

SZENTLŐRINC SE–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1–1 (0–0)
Labdarúgó NB II., 19. forduló. Szentlőrinc, Szentlőrinci Sporttelep, 300 néző. Vezette: Kovács Imre (Aradi József, Sinkovicz Dániel).
SZENTLŐRINC: Prokop – Tamás L., Havas, Keresztes B. – Rétyi (Bányai, 88.), Németh E., Daróczi, László D. – Vidnyánszky (Lénárt, 84.), Szabó M. (Mervó, 84.) – Grumics (Filipovics, 69.). Vezetőedző: Jeremiás Gergő.
KAZINCBARCIKA: Megyeri G. – Szemere, Ur, Horváth M., Süttő – Puska (Kállai, 61.), Ádám F., Hleba, Kurdics (Heil, 84.), Szabó B. (Székely D., 73.) – Pálinkás (Takács T., 61.). Vezetőedző: Varga Attila
Gólszerző: Keresztes (56.), ill. Kállai (78.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában