VB 2022

2022.12.12. 10:55

Szurkoljon velünk kedden a legjobb csapatoknak!

MW

Fotó: AFP

 Jöjjön el egy közös meccsnézésre a barátaival és szurkoljunk együtt a pécsi Fordan Centerben, jövő kedden! Az izgalmat a csapatok, míg a hűsítő italokat a helyszín biztosítja. A meccs előtt mi gondoskodunk a jó hangulatról, mert este hattól már egy nyereményjátékkal várjuk önöket a helyszínen. 
Este héttől tovább fokozzuk a hangulatot egy félórás beszélgetéssel, ahol vendégeinkkel, Tomka Jánossal és Megyeri Károllyal, korábbi NB I.-es labdarúgókkal beszélgetünk a világbajnokság alakulásáról, meglepő fordulatokról, várható eredményekről, esélyekről, lehetőségekről. 

A részvétel ingyenes, minden kedves szurkolót szeretettel várunk! 

A pénteki nap nem volt eseménytelen a világbajnokságon: délután négykor Horvátország Brazíliával küzdött meg a legjobb négy közé jutásért. A mérkőzés nagy küzdelmet hozott, ám a végén csak egy csapat (és persze a mögötte álló ország, illetve a lelkes szurkolótábor lehetett boldog. Horvátország 11-esekkel jutott tovább. A másik pénteki mérkőzésen pedig Hollandia Argentínával csapott össze. Hiába kapaszkodtak az utolsó szalmaszálba is a Hollandok, azt is kitépte Argentína, így a vb-n kedden Horvátország-Argentína meccsen szurkolhatunk.

 

Címkék#vb 2022

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában