Kiválóan teljesítettek egy kivétellel

2023.01.01. 14:30

Csak egy kategóriában volt nehéz kiválasztani az év csapatát

Óriási és apróbb sikerekben sem volt hiány 2022-ben a sportéletben, most igyekeztünk összegyűjteni a legeket.

Kvanduk Bence

Forrás: PTE PEAC

Az év női csapata: Azzal senki nem fog vitatkozni, hogy a legszebb eredményeket az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapata szállította Baranyának a 2022-es évben. Nem csak a bajnoki szereplése volt remek, de a nemzetközi színtéren is kiválóan teljesített: megnyerte Európa-kupa csoportját.

Fotós: Loffler Péter

Az év férficsapata: Nehéz volt dönteni a tavasszal remeklő PVSK-s férfi pólósok és a PMFC labdarúgócsapata között. Lehet csak a frissebb élmények miatt, de a 18 NB II.-es mérkőzésen keresztül veretlenül szereplő focistákra esett most a választásunk. 

Fotós: Löffler Péter

Az év vegyes csapata: A PTE-PEAC sárkányhajósai világbajnokok lettek, több számban is remekeltek a floridai Sarasotában.

Forrás: PTE PEAC

Az év legnagyobb csalódása: Sajnos nem csak szép pillanatokkal ajándékoztak meg minket ebben az évben a baranyai csapatok, olykor csalódást okoztak. A legnagyobbat egyértelműen az NB I.-ből kieső PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata. Az alacsonyabb osztályban való jó szereplés pedig ezt nem feledtethette.

Fotós: Laufer László

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában