Tenisz

2023.01.19. 15:15

Megállíthatatlan: átgázolt az első helyen kiemelt ellenfelén Bartha Panna

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Antalya Nem elég, hogy néhány napja behúzta első tornagyőzelmét a profik között a PVTC kiválosága, Bartha Panna, a menetelése tovább tart, ugyanis már két kört sikerrel vett idei második 15 ezer dolláros teniszversenyén, ezzel pedig már negyeddöntős.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a nyitányon egy 22 esztendős spanyol induló, Manjon Arias Paula állt az útjába, aki rutinjában bízhatott, na meg abban, hogy Bartha Pannán meglátszódik majd a fáradtság, de a pécsi lány könnyedén megugrotta az akadályt.

A legjobb tizenhat között az első helyen kiemelt Yoruk Ilay volt az ellenfele, aki az első körben 6:0, 7:5 arányban verte román vetélytársát. Ez valamelyest ijesztőnek tűnhetett a baranyai tehetség számára, de nem úgy tűnt, mint aki megilletődött.

Az első szettben egy játszmát sem adott ellenfelének, míg a második felvonásban nagy csatában ugyan, de ismét Bartha bizonyult jobbnak (6:0, 6:4), így tovább tart a pécsi teniszező parádés sorozata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában