Aquatlon

2023.02.28. 11:01

Medencében és terepen is szépen szerepeltek

Móga Richárd

Fotó: Lang Róbert

Első alkalommal rendezték meg Komlón az Aquatlon Kupát gyerekek számára, akik futásban és úszásban mérhették össze tudásukat. A próbatételre több városból számos egyesület nevezett, így egy rangos, igencsak színvonalas eseményen élvezhették a tehetségek a rivaldafényt. 

A több mint ötven gyerek öt korcsoportban ugrott medencébe, így az újoncoktól a serdülőkig próbára tehették magukat. A versenyzők a leúszott másodperceket vitték magukkal a futópályára, ahol gyakorlatilag ugyancsak vizes körülményekkel kellett megbirkózniuk, hiszen az időjárás nem volt túl kegyes a kupa szervezőihez. Mindenesetre ez az esetleges hátráltató tényező egy cseppet sem zavarta a sportolókat. 

A rajtpisztoly eldördülését követően mintha puskából lőtték volna ki a gyerekeket, ugyanis rábírtak tenni még egy lapáttal eddigi teljesítményükre, így végül nagyon szép eredmények születtek.

A helyezéseket a két számban megszerzett másodpercek összege döntötte el.

Első helyezettek kategóriájukban: Krizsán Bernát (PSN), Léber Szofi (Eleven), Makkos Szabolcs (PSN), Kis-Gál Zsolna (PSN), Szabó Szilárd (PSN), Halász Jakab (PSN), Lukics Eszter Eleonóra (PSN), Lukács Ádám Máté (PSN), Makkos Eszter (PSN).

Második helyezettek kategóriájukban: Taya Nizar (PSN), Csiszár Fanni (Eleven), Latyák Bence (Vadkacsák), Görög Réka Zselyke (PSN), Tatai Csanád (PSN), Szabó Csanád (PSN), Császár Janka (Siklós), Lubiczki Péter (PSN), Schillinger Janka (Siklós).

Harmadik helyezettek kategóriájukban: Hegedűs Dorina (Eleven), Halász Márton (PSN), Krizsán Márton (PSN), Csötönyi Bori (Vitál Sport), Fonay Olivér (PSN), Fonay Liza (PSN).

 

Címkék#aquatlon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában