Röplabda

2023.03.24. 12:01

Az alsóházi rájátszás legnagyobb csatája következik

Móga Richárd

Fotó: Koncz Marton

Az előző körben berúgta az alsóházi-rájátszás ajtaját a PTE-PEAC női röplabdacsapata, ami nem is csoda, hiszen Horváth Alexandra együttese ezt a hatost figyelembe véve elsőként végzett az alapszakasz során. Szombaton 15 órától az ugyancsak győzelemmel rajtoló Röpisuli Sportegyesület látogat el Pécsre, így izgalomból nem lesz hiány.

A két alakulat összecsapásán ősszel nem volt kérdés, akkor az ajkai klub könnyed diadalt aratott idegenben (0:3), februárban viszont kétszettes hátrányból állt fel a PEAC, köszönhetően többek között a hálónál végzett remekléseknek. Így tehát erre a két találkozóra visszagondolva, na meg az alapszakasz végeredményét látva, hogy csupán két pont választotta el egymástól a két gárdát, kiélezett, fordulatos párharcra lehet számítani.

A pontvadászatban a szombati játéknapon az Emericus a ZTE Röplabda Klub vendégeként léphet majd parkettre, de vasárnapra is marad mérkőzés, mikoris a vereséggel nyitó Viadukt hazai környezetben fogadja az ugyancsak botlással kezdő SZoESE legjobbjait.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában