Kosárlabda

2023.03.01. 16:00

Elkészült a sorsolás: a Szigetszentmiklóst kapta a Panthers

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Elkészítette a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a férfi Hepp Kupa négyesdöntőjének sorsolását, ami alapján a PVSK-Veolia NB I. B. Piros-csoportjában szereplő gárdája a bajnok ellenfél Szigetszentmiklóst kapta az elődöntőben. A másik ágon a MAFC és a Jászberény ütközik meg majd egymással.

A final fourt április 8-9-én rendezik majd a Tüskecsarnokban a fővárosban. A Panthers számára nem volt könnyű az út a legjobb négybe, sőt, gyakorlatilag egy előrehozott döntőt meg kellett nyernie ahhoz, hogy még mindig versenyben legyen, hiszen a városi rivális NKA Pécset is felül kellett múlnia. Korábban a PTE-PEAC NB II.-es gárdájával, a Kecskemét U23-as alakulatával, valamint legutóbb a Fóttal küzdöttek meg Hortiék azért, hogy elhódíthassák a trófeát. A kupa megnyerése persze nem csak egy új dísz lehet a Verseny utcában, hanem egy nagy mentális lökés is a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában