Ping-pong

2023.03.31. 15:47

Lesöpörnék ellenfeleiket az asztalról a baranyaiak

Fotó: Laufer László

Az egyéni országos bajnokságon elért sikerek után csak az egyébként várakozáson felüli eredményeket besöprő lányok szusszanhatnak egyet a PTE-PEAC Kalo Méh asztaliteniszezői közül, a férfiak máris az csapatbajnokság aktuális küzdelmeivel folytatják a játékot.

A férfi Extraliga 12. fordulójában a Győri Elektromos érkezik a pécsi Pollack-csarnokba április 1-én, szombaton 11 órára, ahol a tabellán elfoglalt helyek alapján nem kérdés, hogy a 2. pozíciót elfoglaló egyetemisták papírforma-győzelemre készülnek a most 6. kisalföldiek ellen.

Ugyanebben a csoportban az aktuálisan éppen a dobogó alján tanyázó Hügiéne Bt. Komló ugyanebben az időpontban Csákváron vendégszerepel, és egyértelmű, hogy az együttes az egyébként a bajnokság játékos-statisztikáján 28 meccsből 24 győzelmével az előkelő 3. helyan álló Szita Mártonnal az élen a pécsiekhez hasonlóan ugyancsak pontszerzési szándékkal lépnek asztalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában