NB II.-es foci

2023.03.19. 08:00

Most kell elkezdeni nyerni a Mislenynek

Rettenetesen fontos mérkőzéshez ért a HR-Rent Kozármisleny a labdarúgó NB II.-ben, hiszen hiába lesz vissza még 10 bajnoki ezt követően, nagyban meghatározhatja jövőjét a vasárnap 15.00-kor kezdődő találkozója. A Szentlőrinc közben a Diósgyőrnél bizonyíthat, míg a PMFC egy órával korábban kezd a Szombathelynél.

K. B.

Az elkövetkező két fordulóban sokat javíthat a helyzetén a Kozármisleny, hiszen két közvetlen rivális ellen megy csatába. Előbb ezen a hétvégén az egyenlő pontszámmal, egy helyezéssel jobban álló Dorogot fogadja, majd a Békéscsabához utazik. Ha mindkét mérkőzést meg tudná nyerni a kék-fehér alakulat, s a Csaba ezen a hétvégén alulmaradna a Mosonmagyaróvárral szemben, akkor a kék-fehérek kiléphetnének a biztos kiesést jelentő zónából. Így hát kötelező a siker.

Fotós: Laufer László

A Szentlőrinc úgy utazik Miskolcra, hogy öt mérkőzés óta nem nyert már, s mindent megtenne azért, hogy ez így történjen. Az pedig biztató is lehet számára, hogy ősszel összehozta a bravúrt a Diósgyőr ellen.

A PMFC-nek is elég rögös az útja az elmúlt időszakban, de szeretne már újra stabilan a talpára állni. Ehhez pedig az első lépést Szombathelyen teheti meg. Jó esélye is van rá a botladozó vendéglátóval szemben.

A vasárnapi program: Szombathely–PMFC, Csákvár–MTK Budapest, Nyíregyháza–Gyirmót, Siófok–Ajka, Soroksár–Tiszakécske, Mosonmagyaróvár–Békéscsaba, Budafok–Szeged (mind 14.00), HR-Rent Kozármisleny–Dorog, Diósgyőr–Szentlőrinc, Győr–Kazincbarcika (mind 15.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában