NB II.-es foci

2023.04.23. 19:01

A kimaradt büntető sokkjából nem tudott időben felocsúdni a Lőrinc

A labdarúgó NB II 33. fordulójában a Szentlőrinc előtt minden esély meg volt, hogy legyőzze a Siófokot, de a kimaradt büntető annyira megfogta a hazaiakat, hogy még a szünet előtt kettőt is kaptak. Onnan pedig már nem volt visszaút.

K. B.

Fotó: Laufer László

Lendületesen kezdett a Szentlőrinc a Siófok ellen, s már korán megtalálta azokat a folyosókat, amelyeken a védelem mögé be tudta játszani a labdát. László Dávidnak, Rétyinek és Papp G. Benedeknek is volt gólt ígérő próbálkozása, miközben a vendégek futballjában nem igazán volt benne, hogy megrezgetik a hálót.  A lőrincieknek még egy büntetőt is sikerült összehozniuk a 35. percben. Ahogyan egy hete a Győr ellen, most is Rétyi lépett a labda mögé, s az eredmény is ugyanaz lett, kihagyta. Ez pedig felborította a mérkőzés menetét. A hazaiak borzalmasan idegesen folytatták, s jöttek is a hibák ebből fakadóan, amit a Siófok kegyetlenül büntetett. Dénes és Farkas Balázs két perc alatt lőtt egyet-egyet a szünet előtt.

A fordulás után ugyan sokat tett a szépítésért a Lőrinc, a Siófok még egyszer betalált, így Grumics gólja mit sem ért a végén.

Szentlőrinc–Siófok 1–3 (0–2)
Labdarúgó NB II., 33. forduló. Vezette: Molnár A. (Bertalan, Király Zs.). 
Szentlőrinc: PProkop – Farkas M. (Nagy Zs., a szünetben), Keresztes B., Tamás L., Erdélyi (Pintér, 76.) – Papp G. (Lénárt, a szünetben), Havas, Kesztyűs M. (Grumics, 69.) – Daróczi – László D., Rétyi (Novák Zs., a szünetben). Vezetőedző: Domján Attila. 
Siófok: Winter – Vágó G., Horváth M., Debreceni Á. – Major G. (György, 88.), Varjas Z. (Nemes, 88.), Szakály A., Varga B. – Dénes (Hegedűs M., 63.), Farkas B. (Polényi, 80.), Kerezsi (Nyitrai, 80.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gólszerzők: Grumics (90.), ill. Dénes (43.), Farkas B. (45.), Kerezsi (75.).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában