Vízilabda

2023.04.27. 12:00

Az UVSE-n átgázolna a rájátszásban a gyorsvonat

K. B.

Fotó: Laufer László

Elkezdődik a rájátszás a férfivízilabda OB I.-ben is. Az PVSK-Mecsek Füszért gárdájának csütörtökön 18 órakor kell először csatába mennie, méghozzá az UVSE otthonában. Itt már nem fér bele a botlás a Vasútnak, maximális koncentrációval kell játszani. 

– Mindenki tisztában van ennek a mérkőzésnek a fontosságával – jegyezte meg Török Viktor vezetőedző a klub felületein. – Nincs más választás meg kell nyerni ezt az összecsapást, mert csak így van esélyünk a 9. hely megszerzésére. Nagy harc lesz, az biztos, bár furcsa lesz a nyitott medence, de nekünk ez most jól jött, hogy úgy alakultak az eredmények, hogy az UVSE ellen kezdjük a rájátszást. Sajnos, Vogel Simonra egyáltalán nem számíthatunk, mert a sérülése nagyon komoly. 

Idén az alapszakaszban itthon ugyan néggyel kikapott a riválisától a PVSK, de idegenben egygólos sikert tudott aratni. Az UVSE otthonában egyébként is megy a pécsieknek, korábban két döntetlen és két vereség mellett négyszer nyertek ott a 2015-2016-os idény óta a bajnokságban, illetve egy egygólos Magyar Kupa-sikert is arattak. Pécsen már egész más a helyzet, ide győzni járnak a fővárosiak. Három hazai bajnok győzelemhez egy döntetlen és hat vereség társult.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában