Kosárlabda

2023.04.14. 12:01

Négy összetevő kell ahhoz, hogy a PINKK meccset nyerjen – íme a recept

Móga Richárd

Forrás: hunbasket

Tovább tart ugyan a PINKK-Pécsi 424 női kosárlabdacsapatának nyeretlen szériája, de az előző körben Cegléden sikerült olyan játékkal előrukkolni, amiből azért lehet építkezni a jövőben.

Igaz, szombaton 18 órától azért nem vár könnyű feladat pécsi együttesre, de bízhatnak abban a drukkerek, hogy a betegség után visszatérő Kovács Dénes új lendületet ad a lányoknak. Persze ezzel együtt is nagyon kelleni fog a jó játék, hiszen hiába a hazai pálya előnye, a Ludovika Csata kimagaslik ebből az alsóházi mezőnyből.

Elég csak a március végi ütközetre gondolni, mikoris a fővárosi alakulat Czank Timea vezényletével valósággal felnyársalta a sereghajtót (87–55).

Kovács Dénes, a PINKK vezetőedzője: – Szokásos mantra. Koncentráció, fegyelem, hit és egy kis szerencse. Ez a négy összetevő hiányzik ahhoz, hogy mérkőzést, vagy mérkőzéseket nyerjünk.

A PINKK hátralévő meccsei: PINKK–Csata (04.15., 18.00), PINKK–Szigetszentmiklós (04.19., 18.00), PINKK–Cegléd (04.22., 18.00).

A playout állása: 1 Ludovika Csata 36 pont, 2. Szigetszentmiklós 32 pont, 3. Cegléd 29 pont, 4. PINKK 25 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában