Céltábla

2023.04.10. 16:05

Nyilaztak, többen elvéreztek

Sz. Zs.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Taya Ovod

A dél-dunántúli régió soron következő ligafordulóját rendezte meg április 8-án a pécsi Mesterhármas Darts Club. Ezen 45 versenyző állt rajthoz az ünnepi készülődés és sonkafőzés közepette. A Mestereken és a Pécsi DC-n kívül nagy létszámú csapatok érkeztek Komlóról (T20), Szekszárdról (Alisca), Dombóvárról (ahol jövő csütörtökön folytatódik a ligasorozat), Darányból, Mohácsról, Kaposvárról... és sokan mások – tudósít Facebook-oldalán a szervező MDC.

A résztvevők nyolc (5-és 6 fős) csoportban kezdték meg a küzdelmeket, amit a csoportonkénti első négy a 32-es főtáblán folytathatott, egyenes kieséssel. Érdekesség, hogy az eddigi szereplések alapján nagynak tartott nevek sorban elvéreztek, és a nagyon erős mezőnyben rendkívül jó napot kifogó remek játékosok kerültek a döntő közelébe.  

A legjobban Juhász Ádámnak (Szekszárd Alisca) jött ki a lépés; őt Somogyi István (Darány), majd harmadikként holtversenyben Haáz Gergő (Szekszárd Alisca) és Tóth László (Dombóvár követte, a legjobb baranyai az 5. helyezett Szabó István (Komló T20) lett. Legmagasabb kiszálló: Lovas Bence (Dombóvár – 130).

Lucky Loser versenyt is szerveztek azoknak, akiknek nem sikerült a főtáblára jutniuk. Ez nem kapcsolódott az MDSZ-Ligafordulóhoz, ezért vendégek is beszállhattak. A csoportmeccsek után egyenes kiesés döntött itt is. Ha már a helyszínen volt, elindult és meg is nyerte (kölcsön nyilakkal) a komlói Szeitz Gábor. 

Címkék#darts

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában