Labdarúgás

2023.05.09. 19:23

Az idegek harca döntött: megvan a Baranya Megyei Kupa egyik elődöntőse

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Kedden délután egy pikáns rangadóval megkezdődött a 2022-2023. évi Baranya Megyei Kupa negyeddöntője, ahol bizony már nem babra ment a játék, de szerencsére szerda délután még további három izgalmas találkozó vár ránk.

Bólyban felköthették a gatyát a hazai játékosok, hiszen az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság idei szezonjának aranyérmese, a Mohács volt az ellenfél. Kettejük idénybéli ütközetén egyszer Kvanduk János alakulata nyert 2–0-ra hazai terepen, míg a bólyi pályán korábban nem született gól, így ezúttal is egy kiélezett csatára lehetett számítani. Főleg úgy, hogy ez a párharc már jókora téttel bírt, hiszen ebben a fordulóban a továbbjutó csapatok jogot szereznek a 2023-2024. évi MOL Magyar Kupa küzdelmeiben történő szereplésre, plusz a hírek szerint ötszázezer forinttal gazdagodnak. Továbbá az ottani sorozatban minden sikeres kört követően egymillió forintot kapnak az együttesek.

Bóly–Mohács 0–0 – büntetőkkel 6–5
Bóly. Vezette: Ádám J. (Hahner, Pór). Bólyi SE: Dósa – Stefán, Bódis B. (Neidhardt, 79.), Pauk, Szíjas – Erdélyi (Bódis P., 74.), Zsebe D., Vénosz, Kutor – Szabó Zs., Cikora (Pókos, 64.). Vezetőedző: Keibl Ede. Mohácsi TE 1888: Farkas – Loch (Megyeri, 78.), Racskó, Ignácz O., Kiss I. (Dömötör, 58.) – Izsák (Károly V., 74.), Nagy Zs., Müllerlei, Vég B. – Dér (Péter J., 74.), Spannenberger (Aszalós, 74.). Vezetőedző: Kvanduk János.

Büntetőket értékesítő játékosok: Szabó Zs., Stefán, Vénosz, Kutor, Pókos, Szíjas, illetve Dömötör, Aszalós, Ignácz O., Müllerlei, Péter J.

A szerdai játéknap mérkőzései: Pécsvárad–Lovászhetény, Sellye–Siklós, Ócsárd–Villány, (mindegyik 17.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában