Szektorlabda

2023.05.22. 13:00

Első helyen kezdtek a címvédő komlóiak

Kvanduk B.

Forrás: DÖKE Komló

Az előző idénybeli sikert követően nagy reményekkel vágott neki az új idénynek Komáromban, majd Szombathely közelében a DÖKE Komló élvonalbeli szektorlabdacsapata. A beszámolók szerint az első helyszín teljesen új pályái kissé nyersek voltak, ami minden alakulatnak nehézséget okozott a rajtnál. Szoros csatákban a dobogóra esélyes csapatok is sok pontot vesztettek, de legkevesebbet a baranyaiak hibáztak, így a játéknap végére egy ponttal az élre álltak. 

A Szombathely-közeli fordulón ugyan Trecskó hiányzott a Komlóból, Major István és Takács Lajos jól pótolták. Persze remekeltek az éljátékosok is, Pákai, Fülöp és Szendrey egyaránt begyűjtötte a pontok 77 százalékát. Végül 7 győzelmet szereztek a komlói gombozók, ezzel 8 pontosra növelték előnyüket a tabellán, mivel a riválisok tovább szórták az egységeket. 

Az NB II.-es csapat a fővárosban igyekezett a maximumot kihozni a lehetőségeiből. Mindössze az első két helyen álló Marosvásárhely és a Kecskemét II. csapatától kaptak ki a komlóiak, a másik hét mérkőzésen begyűjtötték a pontokat Trischlerék, így a harmadik helyen tanyáznak az első fordulót követően. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában