NB II.-es foci

2023.05.21. 19:03

Kutyák vonulásával kezdődött a PMFC meccse, szép gólokkal folytatódott

Dorog elleni győzelemmel zárta a PMFC a labdarúgó NB II. 2022/2023-as idényét.

K. B.

Fotó: Laufer László

Nem kellett sokat várnia a zárófordulóban a PMFC szurkolóinak, hogy gólt láthassanak. Svedjuk jobbról érkező beadását már a 10. percben a kapuba bombázta egy méterről Tóth-Gábor. Azonban ezt követően sokáig semmit nem jegyezhettünk fel.

A fordulás után aztán Szabó Máté a bal, Kocsis a jobb alsó sarokba helyezett el még egy-egy gólt. A mérkőzésen Miklós Péter is debütált.

A mérkőzésre ebek kísérték a csapatot, amivel arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy álljunk ki a kutyákért, és a drukkerek is csatlakozzanak június 3-án az Egy nap a négylábú barátainkért című családi naphoz a pécsi Morpheus Állatmenhely és az RG-STÚDIÓ szervezésében az alapítvány telephelyén.

PMFC–Dorog 3–0 (1–0)
Labdarúgó NB II., 38. forduló. V.: Molnár A. (Vörös D., Bertalan). 
PMFC: Helesfay – Svedjuk (Miklós, 83.), Krausz, Pejovics, Majnovics – Terbe, Kesztyűs – Kocsis B. (Kártik, 83.), Bukovics (Kövesdi, 55.), Szabó M. (Harsányi, 73.) – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Weitner Ádám. 
Dorog: Tulipán – Barna (Nagyhzi, 63.), Hesz, Gyurácz, Preklet (Kovács O., 73.), Papp Máté – Lénárth, Szerencsi – Kruncz (Selmeci, a szünetben), Vígh Á. (Magyari, a szünetben), Papp Marcell (Szedlár, a szünetben). Vezetőedző: Marián Sluka.
Gólszerző: Tóth-Gábor (10.), Szabó M. (58.), Kocsis (61.).

További eredmények: Gyirmót–MTK 1–2, Szombathely–Diósgyőr 0–2, Soroksár–Mosonmagyaróvár 2–1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában