TRC World Tour

2023.05.27. 09:00

Újra száguldanak Micheliszék

K. B.

Fotó: Grégory Lenormand

Sokat kellett várni az első versenyhétvégét követően, hogy újra izgulhassunk a TCR World Tour (túraautó világturné) mezőnyében a baranyai Michelisz Norbert sikeréért – egy hónapja volt a legelső futam –, de most hétvégén ismét figyelhetjük a sorozatot fantasztikusan kezdő pilótát.

Mint ismert, a Hyundai versenyzője egy rajt-cél győzelemmel, majd egy jó helyezéssel biztosította, hogy az első helyen várja a második fordulót.

Másodjára a belga Spa-Francorchampst veszik be a versenyzők, s ezt a tcr-series.tv-n követni is lehet majd, illetve a sorozat legnagyobb videomegosztóján lévő csatornáján. Szombaton 10.40-kor kezdődik majd az időmérő, majd az első futam 15.30-kor követi majd. A második, fordított rajtrácsos verseny vasárnap 11.40-kor startol.

Michelisz eddig bajnokhoz méltóan versenyzett a vadonatúj szériában, a második futamos előzését beválogatták az első hétvége legszebb jelenetei közé is a szervezők. Egyértelmű, hogy szeretné hasonlóan folytatni az idényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában