Labdarúgás

2023.06.16. 13:01

Ez még visszaüthet: résen kell lenniük a megyei labdarúgócsapatoknak

Móga Richárd

Fotó: KISS ANNAMARIE

Résen kell lenniük az egyesületeknek, ugyanis az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága felhívta a figyelmet arra, hogy a 2023/2024. évi versenyengedélyek nyomtatásához (2023. 07. 01.-től) a játékosoknak érvényes fényképpel kell rendelkezniük! A lejárt fényképpel a versenyengedélyek és a betelt sportorvosi kártyák nem nyomtathatóak.

Az egyesületek ügyintézői az IFA rendszerbe belépve ellenőrizni tudják, mely játékosaik fényképei jártak le:

Sportszervezetek / Ügyintézés, adminisztráció / Játékosügyintézés / majd a képernyő jobb oldalán a Fényképek menüpontban.

Itt tudnak új képet feltölteni is a lejárt helyett, amelyet az Igazgatóság hagyhat jóvá.

Kizárólag friss, álló igazolvány képet (jpg formátumban) fogadnak el. Ettől eltérő képeket az Igazgatóság automatikusan elutasít!

Kérik az egyesületeket, hogy a betelt sportorvosi kártyák helyett, újak igénylését e-mail-ben ABC rendben felsorolva és játékos azonosító számával (IFA kód) küldjék el az [email protected] címre.
A betelt sportorvosit minden esetben be kell mutatni (személyesen vagy lefényképezve e-mailben), ekkor az új nyomtatása ingyenes, egyébként 600 Ft + Áfa /db.
Az új "szűz" igazoláshoz automatikusan ingyenesen jár a sportorvosi kártya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában