Labdarúgás

2023.06.17. 20:05

Harminchét percet kapott Montenegró ellen Csoboth

Kvanduk Bence

Nagy Ádám (fehérben) azért majdnem összehozott egy gólt a hazaiaknak

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Nem játszott jó meccset a magyar labdarúgó-válogatott Montenegró ellen az Európa-bajnoki selejtezőjén. Ugyan a mieinknél volt többet a labda, de semmivel nem jártak közelebb a győzelmet jelentő találat megszerzéséhez, mint a házigazda. Sőt, a korábbi PMFC-kapusnak, Dibusz Dénesnek kellett nagyobbat védenie a találkozón. A magyar csapat kilenc kapura lövéséből egyszer kellett hárítania a hazaiak kapusának, de Szoboszlai lökete sem okozott igazán nagy riadalmat.

A másik Pécsen nevelkedő kerettag Csoboth Kevin az 58. percben léphetett pályára, de nem tudta megváltoztatni a találkozó dinamikáját, igaz, erre senki nem volt képes a csereként érkezők közül. Így végül egy ponttal kellett beérnie a mieinknek a szerényebb képességű ellenféllel szemben.

A mérkőzést követően úgy fogalmazott Dibusz, nagyon csalódott a csapat a teljesítménye miatt, az eredmény miatt kevésbé.

Montenegró–Magyarország 0–0
Labdarúgó Európa-bajnoki selejtező, G-csoport, 2. mérkőzés.
Montenegró: Mijatovic – Vujacic, Savic, Tomasevic – Vesovic (Vukcevic, 72.), Scekic (Raickovic, 61.), Savicevic (Loncar, 82.), Jankovic, Vukcevic – Krstovic (Osmajic, 72.), Jovetic (Haksabanovic, 82.). Szövetségi kapitány: Miodrag Radulovic.
Magyarország: Dibusz – Lang, Orbán, Szalai A. – Kerkez (Kalmár, 72.), Styles, Nagy Á., Bolla (Botka, 88.) – Szoboszlai, Ádám (Kleinheisler, 59.), Sallai (Csoboth, 58.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában