Tenisz

2023.07.13. 16:01

Garami is ütőt ragad, de külföldről is érkezik játékos a színvonalas pécsi versenyre

Móga Richárd

Fotó: Török János

Vészesen közeledik az Update - Hotel Makár Open, ez pedig azt jelenti, hogy Pécs ismételten egy színvonalas teniszversenynek adhat otthont.

A megmérettetés július 19-én, szerdán kezdődik Pécsen, a Középmakár dűlő 4-ben, és 22-én, szombaton pedig már bajnokokat avatnak. A kilátogató szurkolók majd felnőtt férfi csatákon, illetve a párosokon izgulhatnak, de a selejtezőt is nyomon lehet követni.

Mindenesetre jelenleg 24 teniszező már gőzerővel készülhet, ugyanis ők a főtábláról várhatják a küzdelmeket.

Főtáblás játékosok a jelenlegi ranglista sorrendjében: Szőke Ádám Gábor (Vasas), Boros Attila (Vasas), Szatmáry Adrián (TTC), Liszta Márton (MTK), Koczka Patrik (MESE), Pesti Balázs (Bebto), Gubi Trisztián László (PG), Balogh Bálint (S. Spar), Kovács Vilmos Krisztián (S. Spar), Hargitai Csaba (Bebto), Sallay Péter (Bregyó), Both Kristóf (VTK), Péntek Ábel (PVTC), Kápolnási Norbert (Norka), Laurentiu Sabau (Külf.), Varga János (Vasas), Laczkó Béla (MTK), Grossmann Benjamin (Pasa), Vécsey Barna Bence (Dorog), Grossmann Maxim Noel (MTK), Vizy Dávid (Gyac), Garami József (PVTC), Ipacs Attila (Bebto), Nagy Kende (Bebto).

Rajtuk kívül négyen lemondták a nevezést, ráadásul hétfő délig még bárki visszaléphet.

A közelmúltban elhunyt Droppa Erika volt a verseny megálmodója, azonban különböző okok miatt nem lehetett névadó. A közelgő próbatételen is tartanak megemlékezést a tiszteletére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában