Segítik a csapatot az átállásban

2023.07.25. 14:35

Kiegészítette stábját a Misleny

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Két Komlóról már jól ismert szakemberrel egészül ki a Kozármisleny KA NB I.-be készülő női kézilabdacsapatának stábja. Petricsevics Krisztina gyógytornász és Selymes Attila mentál tréner segíti majd az átállást az élvonal kihívásaira.

– A tavalyi szezonban szerintem nagyon sok volt a sérülés – jelentette ki Petricsevics Krisztina. – Azt gondolom, az okát utólag már felesleges megkeresni. Egy ilyen kis klub, ahol nincsen rengeteg sztárjátékos a kispadon, nem bírja el azt, hogy ennyi sérülés legyen. Őszintén szólva szakmai kihívásnak is gondolom, hogy ezeket a dolgokat rendbe tegyük.

Selymes más oldalról közelíti majd meg az emberi testet és a problémákat.

– A mentál tréner egy tanácsadó, egy társ a bajban – árulta el Selymes Attila. – Az edzőkön kívül igyekszek segíteni a stressz kezelésében, vagy akár egy beilleszkedési problémát megoldani. A csapat kohézióját javítom, illetve az edző számára tudok segítséget adni, adott esetben olyan problémákat feloldani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában