Labdarúgás

2023.07.13. 12:00

Negyed órára megzavarodott, de nyert a Mohács

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

A Mohács a Vasas második alakulata ellen tesztelte, hol tart a július 30-i labdarúgó NB III.-as rajtot megelőzően. Az első félidőben jól ment a játék a pirosaknak, de a fordulást követően volt némi rövidzárlat a játékban, ami alatt feljöttek a vendégek. Végül mohácsi sikerrel zárult a meccs.

Mohácsi TE 1888–Vasas II. 3–2 (2–0)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Mohácsi TE 1. félidő: Farkas – Kiss, Racskó, Encz, Loch – Aszalós, Müllerlei, Szabó D. – Bohata, Nagy B., Csernik. Mohácsi TE 2. félidő: Farkas – Mrenka, Hetényi, Károly, Encz – Nagy Zs., Izsák, Dér, Horog – Vég, Román. Edző: Péter József.
A Mohács gólszerzői: Bohata, Szabó D., Román.
Péter József, a Mohács vezetőedzője: – Jó erőben lévő, harcos fiatal csapattal kellett megküzdenünk, ami nagy részben sikerült is. Egy negyed órát leszámítva a tervek szerint alakultak a dolgok. Abban az időszakban kis zavartságot éreztem a fejekben. Veszélyes területeken veszítettünk labdákat, amit az ellenfél jól kihasznált. Sikerült szép gólokkal szebbé tenni kilátogató nézőink délutánját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában