Kosárlabda

2023.07.18. 16:00

Újabb két érkezőt jelentett be a Panthers

Kvanduk Bence

Fotó: Molnár Gyula

Tovább bővültek Szrecsko Szekulovics, a PVSK-Veolia NB I.-es férfikosárlabda-csapatának vezetőedzőjének merítési lehetőségei, hiszen Plézer Gábor és Mokánszki Máté után újabb két játékost szerződtetett az egyesület.

Egyfelől érkezik egy légiós Chase Harler helyére. A tréner kérése alapján irányító poszton erősített etéren a gárda. A 23 esztendős szerb karmester, Ognjen Micsovics érkezik Pécsre.

– Nem titok, Ognjent azért szerződtettük, hogy a kezébe adjuk a karmesteri pálcát az új szezonban – jelentette ki  Tóth Norbert sportigazgató. – Nagyon jól bontja meg a védelmet, ráadásul a kinti dobásai is életveszélyesek. Fiatal, nagyon ambiciózus játékos, aki ráadásul akár hosszabb távon is el tudja magát képzelni a PVSK-nál.

Vele együtt érkezett egy A-csoportos tapasztalattal is felvértezett kosárlabdázó Frank Áron személyében. Az előző idényben Pakson pattogtató 23 esztendős, irányítóként és bedobóként is használható játékos tavaly az alapszakaszban 2.3 pontot átlagolt 16 meccsen, amikből kilencen volt kezdő. Nagyjából 11 percet töltött a parketten a találkozók során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában