Labdarúgás

2023.08.21. 16:00

A PVSK idén a Barca Academy gárdájával is össze csap majd a bajnokságban

Kvanduk Bence

Forrás: PVSK

A regionális U19-es Dél-Nyugati lány labdarúgó bajnokság csak később, egész pontosan szeptember 9-én rajtol majd el két baranyai résztvevővel. A HR-Rent Kozármisleny és a PVSK néz majd szembe az Üllő, a Csepel, a Kaposvár, a Kelen SC, a Paks, a Siófok, a Szekszárd és az Újpest gárdáival. Hasonlóképpen lesz ez az U16-os korosztályban is, ott viszont már ezen a hétvégén eldördül a startpisztoly.

A fiúk esetében a regionális U17 Délnyugati csoportja szeptember másodikán rajtol el két megyei rangadóval, a Kozármisleny a PEAC-cal, a Szentlőrinc a Pécsváraddal csap össze. U19-es bajnokságban egyik egyesületnél sem jelez csapatot a szövetség adatbankja.

Az országos alapcsoportban U19-ben a PMFC indul többek közt a Békéscsaba, a Szeged, az UTE és a Szombathely ellen, s az U17-esek is hasonló ellenfelekkel néznek majd szembe.

A PVSK a regionális kiemelt bajnokságban szerepel majd U17-ben, ahol többek között a Barca Academy alakulatával is összecsap majd, s U16-os csapatuk is ebben az osztályban játszik majd. U19-es gárdát a Vasútnál sem jelez az adatbank.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában