Innováció

2023.08.17. 13:00

Kétmillió forintból cserélték le a hajszárítókat

Kvanduk Bence

Forrás: PSN Zrt.

Az innováció sohasem állhat le, s épp ezért igyekeznek a lehető legmodernebb eszközökkel, de legalábbis újabbakkal felszerelni a sportlétesítményeket. Ugyanakkor nem csak a sportolók érdeke, hogy kényelmesen, egyszerűen el tudják végezni feladataikat, de sok esetben a nagyközönségé is, amely igénybe veheti azokat a létesítményeket. 

Éppen ezért örömteli, hogy egy kétmillió forintos pályázati pénzből le tudták cserélni a régi, elavult hajszárítókat az Abay Nemes Oszkár Sport­uszodában. 
A PSN Zrt. közleménye szerint a beruházás keretében az emeleten tizenhárom, az aulában további három új hajszárítót szereltek fel a napokban. Ezzel a fejlesztéssel is az uszoda közönségének minél jobb kiszolgálása a cél. 

A létesítményt persze nem csak a nagyközönség használja rendszeresen, hiszen az úszók, a vízilabdázók és a szinkronúszók napi szinten ott edzenek, hogy aztán a versenyeken, mérkőzéseken a lehető legjobb eredményeket szállítsák, büszkévé téve a város lakóit is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában