Labdarúgás

2023.08.19. 19:38

Mindkét félidő elején kapitulált, így pont nélkül maradt a Mohács

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Pontszerzés érdekében utazott a Mohács labdarúgócsapata Nagykanizsára az NB III.-as bajnokság negyedik fordulójában, azonban a veretlen zalai klub már korán jelezte, hogy bizony győzni szeretne. Már a tizenegyedik percben jött az első találat, köszönhetően Lőrincz Bence remek bólintásának, a folytatásban pedig kiválóan védekezett az együttes.

A szünetet követően ismét gyorsan betalált a házigazda: a csereként beálló tizenhét esztendős labdarúgó, Sági Marcell egy remek kényszerítő után állítgatás nélkül tökéletesen célzott, így Somogyi is tehetetlennek bizonyult. A hátralévő időben becsülettel próbálkozott a baranyai alakulat, de nem jött össze a gólszerzés.

Nagy kérdés, miképp alakul a mérkőzés, ha nincs Vég Bence korai kiállítása.

FC Nagykanizsa–Mohácsi TE 1888 2–0 (1–0)

Labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoport negyedik forduló, Nagykanizsa. Vezette: Szalai L. (Farkas, Hegedüs-Baráth). Mohács: Somogyi – Vég, Károlyi, Sárosi, Kiss (Hetényi, 58.) – Aszalós, Müllerlei (Dér, 67.), Szabó, Izsák (Román, 86.) – Spannenberger (Horog, 58.), Bohata (Loch, 67.). Vezetőedző: Péter József.

Gólszerzők: Lőrincz B. (11.), Sági M. (47.).

Kiállítás: Vég B. (27.).

Ez következik (08. 30.): Mohács–Paks (17.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában