Futsal

2023.09.25. 09:30

Rápihenhettek a nagyvadejtésre: az Újpest vendégeként javíthat a pécsi együttes

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Fújhattak egyet az élvonalbeli férfi futsalcsapatok, így lehetőség nyílt rendezni a sorokat. A szünet jobbkor nem is jöhetett volna pécsi szempontból, ugyanis a PTE-PEAC még mindig győzelem nélkül, a tabella tizenegyedik helyén tanyázik. Egyetlen ponttal áll jobban az együttes, mint az öt vereséget jegyző sereghajtó Magyar Futsal Akadémia. 

Azt kijelenthetjük, hogy az idei kiírásban összességében eddig elkerülte Fortuna Élő Tibor legénységét, ráadásul voltak olyan játékvezetői ítéletek a közelmúltban, amit még mindig nehéz elfogadni, de nincs mit tenni. Menni kell tovább, hiszen hétfőn este 20.45-től ismét egy kőkemény csata vár a srácokra. Az Újpest minden sportágban komoly játékerőt képvisel, a szurkolókkal kiegészülve pedig bárkit képesek megszorongatni. Persze a fővárosi klub számít esélyesebbnek, főleg a hazai pálya előnye miatt, na meg a tabellán elfoglalt helyezés alapján is (6.). 

Az UTE három hazai találkozójából kettőt gond nélkül megnyert, csupán a nyitányon lepte meg őket a Veszprém. Ezzel szemben a PEAC két idegenbeli összecsapásából egyszer sem jutott szóhoz. Ezek közül pedig a Maglód elleni fiaskó különösen fájdalmas. 

Mindenesetre eltelt több mint két hét, így remélhetőleg a pécsi játékosok újult erővel küzdenek tovább, így sikerülhet megszerezni a történelmi három pontot a Férfi Futsal NB I. hatodik fordulójának zárómérkőzésén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában