Asztalitenisz

2023.09.15. 11:00

Rohamoznak a trónfosztók a PTE-PEAC koronájáért

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Újabb címvédésre készül idén a PTE-PEAC Kalo-Méh férfiasztalitenisz-csapata az Extraligában, miután az elmúlt négy idényben nem talált legyőzőre. Első bajnoki meccsüket ebben a szezonban idegenben vívják majd meg Demeterék egy másik tavalyi final fourba jutó gárda, a végül negyedik helyen végző Soltvadkert otthonában. Legutóbb így épp a négy között, a tavalyi elődöntőben futott össze a két gárda, ahol a pécsiek 7:3 arányban nyerték a mérkőzést. Ugyan azóta Gerold Gábor távozott az egyetemistáktól nem valószínű, hogy nagy mértékben fog változni ettől a forgatókönyvtől a szombaton 13 órakor kezdődő mérkőzés.

A másik baranyai gárda, a tavaly és tavaly előtt is dobogósként végző Komló szombaton már 11 órakor pályán lesz a Csákvár termében. A Szita-Both-Sabján hármassal készülő Bányász számára ez a találkozó jó bemelegítés lehet az idényre. S egy kicsit tisztább képet is kaphatunk arról, hogy ebben az évben hova várhatjuk majd a végelszámolásnál.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt két évben adminisztrációs bakin elcsúszó Celldömölk ebben az évben Szécsényben kezdi meg majd hadjáratát, aminek a végén trónfosztást szeretne elkövetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában