Kézilabda

2023.10.02. 12:00

Egyetlen gólon múlt a PEAC üdvössége

Kvanduk Bence

Fotó: Shutterstock

Nem a PEAC NB I. B-s női kézilabdacsapatának legjobb napjaként kerül majd be az emlékkönyvekbe a szombat. 

Az 5. fordulóban az Orosházát fogadták a pécsi lányok, akik az első félidő közepe táján elkezdtek lemaradni a vendégekről, s ötgólos hátrányba kerültek a szünetre. 

Ugyan a fordulást követően nagy erőket mozgósítottak a pécsiek, s a hajrában elkezdtek felzárkózni. Az utolsó percben szerzett Kovács Lilla-gól csak annyit jelentett, hogy egy góllal alulmaradtak. Bár ezt követően Radochay még védett egyet, nem maradt idő az egyenlítést ígérő támadásra sem. 
Ezzel a vereséggel maradt tehát négypontos a PEAC, ami a 10. helyre elég egyelőre a bajnokságban. Legközelebb a 6. helyezett Esztergomhoz látogat, amely eddig két egységgel gyűjtött többet. 

PTE-PEAC-SIPO–Orosháza 27–28 (11–16) 
Női kézilabda NB I. B, 5. forduló. Pécs, 120 néző. PEAC: Németh O., Radochay, Kajdi – Leit­ner, Bréda 2, Takács V. 1, Kanyó V. 10 (4), Borbély 1, Kovács L. 8, Szabó K. 1, Mentes 3, Őz 1, Menyhárt-Hanusz. Edző: Papp László. 

Következik: Esztergom–PTE-PEAC-SIPO (10. 17., 16.00).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában