Labdarúgás

2023.10.30. 12:00

Fortuna azok mellé áll, akik megdolgoznak érte

Mindkét baranyai tréner büszkén értékelhetett a labdarúgó NB II. 13. fordulóját követően, hiszen a HR-Rent Kozármisleny kétgólos hátrányból állt fel a remek formában lévő Gyirmót FC Győr ellen, míg a PMFC hetven napot követően ismét a kapuba talált, s meg is nyerte a szombathelyi mérkőzését.

Kvanduk Bence

Fotó: © Cseh Gábor

A PMFC megtörte a hetven napja tartó gólínségét a labdarúgó NB II. 13. fordulójában, s begyűjtötte Harsányi átlövésével a három pontot, ami már nagyon ráfért a gárdára. Ezzel a lendülettel kell majd folytatni a Győr elleni hazai mérkőzésen.

– Rendkívül nehéz mit mondani egy olyan mérkőzést követően, amelyen egy kiváló ellenfelet győztünk le – nyilatkozta Németh Zsolt, a PMFC megbízott edzője. – Nem kezdtük jól a mérkőzést, az ellenfelünknek megvoltak a lehetőségei. Felálltunk a 20. perc után, és nekünk is meg volt a magunk kapufája. Nagyon megdolgoztunk ezért a győzelemért. Nagyon büszke vagyok a játékosokra és a stábra is, hiszen a góltalanságunkat meg tudtuk törni. A korábbi meccseken megvoltak ennek az előjelei. Az ellenfelet is tudom dicsérni, remekül játszottak, az első 20 percben nem tudtunk mit kezdeni velük. A szerencse is kicsit mellénk állt, de azzal történik ez, aki ezért megdolgozik!

Persze a folytatásban sem lesz egyszerű dolga a baranyai csapatoknak, de most derűsebbnek tűnik az ég már mindkettő felett. Még akkor is, ha a pécsiek így sincsenek messze a kieső zónától sem, hiszen a 15. Tiszakécske mindössze négy ponttal marad el a piros-feketék teljesítményétől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában