Labdarúgás

2023.10.15. 09:15

Játszanak a válogatott mérkőzésének árnyékában

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A Magyar Labdarúgó-szövetség az élvonalban és a másodosztályban is válogatottszünetet rendelt el erre a hétvégére, amikor szombaton 2nemzeti csapatunk a szerbeket itthon is legyőzte az Európa-bajnoki selejtezőn, azonban az NB III. robog tovább vasárnap változatlanul. A Dél-nyugati csoportban a három baranyai gárda is kifut a gyepre, ráadásul mind haza pályán és egy időben: 15 órakor.

Kezdjük a tabella csúcsához közel, ahol a Szentlőrinc igyekszik visszamászni az Iváncsa mellé vagy fölé a múlt heti botlást követően. Ehhez az edzőt váltó, s három meccse pontot sem szerző Bonyhád-Majost kell legyőznie az eltiltott szakvezetője, Pichler Gábor, illetve az U19-es válogatottnál lévő jobb védője, Miklós Péter nélkül. Persze így is a piros-feketék a mérkőzés esélyesei. 

Egy kissé hátrébb, a 10. helyen a Mohács várja, hogy nekiugorhasson a kiesőjelölt Dunaújvárosnak. Ebből következően a piros-fehérek számára kötelező a győzelem, hogy egy újabb riválist lökjenek mélyebbre. 

Végül ott az edzőt váltó PTE-PEAC az utolsó előtti helyen egy ponttal megelőzve a sereghajtót. Most az egyetemistákra egy rendkívül nehéz feladat vár, hiszen a harmadik helyen álló, a Szentlőrincet is nullán tartó Ferencváros II. lesz a vendége, amely nem akar pontot hullajtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában