Labdarúgás

2023.10.29. 17:15

Két gólt, tíz sárgát és számos izgalmat hozott a vármegye egyes forduló zárómeccse

Móga Richárd

Fotó: Monyoródi Levente

A Villány háza táján az idei idényben megszokott, hogy az együttes hátrányba kerül, azonban az idő haladtával Kósa Zoltán legénysége általában képes magasabb fokozatra kapcsolni, az utolsó pillanatokban pedig kikaparja a gesztenyét.

Így tehát nem volt olyan nagy meglepetés, hogy a Bóly szerzett vezetést az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság tizedik fordulójának zárómeccsén. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Horváth Dávid Csaba remekül felkészítette fiait a feszült találkozóra, ahol végül tíz alkalommal mutatta fel a sárga kártyát Laki Fülöp játékvezető, de egy ilyen rangadón ez sokszor benne van.

A fordulást követően talált rést a pajzson a házigazda, Sztojka Alex pedig nem kegyelmezett. A folytatásban mindkét brigád a maga javára fordíthatta volna a párharcot, de nem született döntés, így pontosztozkodással zárult az izgalmas bajnoki.

Villány–Bóly 1–1 (0–1)

Villány. Vezette: Laki (Maráz, Hevesi). Villány TC: Szabó B. – Fischer, Tóth O., Ulakity M., Csernyánszky (Ulakity B., 66.) – Kovács K., Várda, Sztojka, Bischof (Lovas, 73.) – Wiesner, Gellén. Vezetőedző: Kósa Zoltán. Bólyi SE: Dósa – Szíjas, Hardi (Menyhei, 67.), Pauk (Édelmann, 78.), Marton – Stefán, Szentmártoni (Bódis, szünetben), Zsebe D. (Pókos, 87.), Zsebe G. – Kutor, Nagy Zs. Vezetőedző: Horváth Dávid Csaba.

Gólszerzők: Sztojka (57.), illetve Zsebe D. (26.).

Ez következik
November 04., szombat, 11.00: PTE PEAC II.–Siklós (PMFC Stadion).

November 04., szombat, 13.30: PVSK–Villány TC (PVSK Sporttelep).

November 05., vasárnap, 13.30: Nagykozár KSE–Lovászhetény-Pécsvárad KFT, (Nagykozár KSE Labdarúgó Pálya), Bólyi SE–Sport36 Komlói Bányász.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában