Ökölvívás

2023.10.24. 11:20

Nem Óvári Nikolett látott csillagokat a csúcson

Kvanduk Bence

Forrás: TTBE

Boldogan térhetett haza Egerből a PVSK és a komlói Tegyün Többet Baranyáért Egyesület ökölvívó különítménye is. A serdülő és U12-es ökölvívó országos bajnokságnak adott otthont a város, amelyen 269 klub 286 ökölvívója mérte össze tudását a ringben.

A Vasút egy bronzzal tért haza, amit a fiatalabb korosztályban szedett össze Halász Péter. A 42 kilogrammos súlycsoport dobogójának 3. fokára bunyózta fel magát. Matosics Máté 52 kilogrammban, Lakatos Antónió 60 kilogrammban az 5. helyig jutott. Orsós István a 63 kilogrammosok között a hetedik helyen végzett. A tehetségeket Hodosi József és Lakatos Krisztián készítette fel.

Ennél is boldogabb lehetett a TTBE, hiszen Szendrei Ferenc, Szalai Péter és Szegedi József tanítványai egy aranyat és négy bronzot verekedtek össze. A legszebben csillogó érmet Óvári Nikolett nyakába akasztották, aki az U12-es 48 kilogrammos súlycsoportban mérkőzött. Harmadik lett Méhész Brájen (U12, 42 kilogramm), Márkus Deniel (U12, 50 kilogramm), Jovánovics Rómeó (serdülő, 57 kilogramm), illetve Lencsés Szilárd (serdülő, 75 kilogramm) is. Harkály Kevin és Petrovics Sándor a selejtezőkben kikapott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában