Vívás

2023.10.03. 12:23

Szépen gyűjtögették a különböző érmeket

Kvanduk Bence

Forrás: PTE PEAC

Szépen indult a 2023/2024-es vívószezon a PTE-PEAC számára. A veteránok a budapesti viadalon ünnepelhettek, hiszen Póka Bea nem talált legyőzőre az 50+-osok közt, s ebben a korosztályban 8. lett. Dr. Herke-Fábos Katalin 14. (40+). Plazzeriano Gábor 14. (40+), Lippai Tibor 15. (40+), Dr. Herke Csongor 31. (50+), Rab Attila 14. (60+) lett. 

Póka Bea aztán Siófokon is a dobogó tetejére állt, Rab Attila, Mátyás Pál, Bendek Dezső (75+) ezüstöt nyertek, Plazzeriano Gábor Bronzos lett, míg Herke-Fábos Katalin is a legjobb nyolc között zárt. 

Szentpáli Dániel első éves kadettként a 3. helyen végzett a Magyar Kupa 3. fordulójában. 

Itt nem értek véget a szeptemberi pécsi sikerek. A felnőtt Vidékbajnokságon is részt vett a szakosztály, ahol egy újabb bronzot ünnepelhetett. Hesz Krisztián állt a dobogó alsó fokára. Közben Rab Attila az 5., Kajli Ákos a 6., míg Hardi Ádám a 8. helyen végzett. 

A hölgyek esetében Machlik Bori lépett pástra, s az ötödik helyet vívta ki magának. A csapatversenyben is részt vett a pécsi együttes, ahol egészen a fináléig nem tudta megállítani senki. Ott azonban be kellett végül érniük az ezüsttel.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában