Futsal

2023.11.03. 09:35

A brutális hétfői sokk után kellene maradandót alkotni

Móga Richárd

Fotó: Gazdag Mihály

Hatalmas verésből kellene eszmélnie a PTE-PEAC élvonalbeli futsalcsapatának, ugyanis péntek este már hazai környezetben kell helytállni a Magyar Futsal Akadémia ellen, akik ugyancsak négy ponttal rendelkeznek tíz forduló elteltével. 

Kilencszer kapitulált a hét elején Élő Tibor legénysége a Kecskemét ellen, ennél súlyosabb vereséget pedig még egyetlen együttes sem szenvedett az idei pontvadászatban. A tréner tehát nem unatkozott az elmúlt napokban, a feladat adott volt: fel kellett ráznia egy romokban lévő alakulatot, ugyanis a közelgő összecsapás igencsak komoly jelentőséggel bír, már csak a bennmaradás tekintetében is. 

A Magyar Futsal Akadémia gólszerzésben jobban áll ugyan, de a védelem egyik oldalon sem muzsikál igazán. Mindkét fél negyvenöt alkalommal kapitulált már az idei kiírásban, ez pedig igencsak gyenge teljesítmény. Igaz, a kilencedik helyen tanyázó Aramis és a tizedik pozíciót elfoglaló Maglód is negyven gólt kapott már, tehát sokkal nagyobb probléma, hogy a PEAC neve mellett csak tizenhárom szerzett találat szerepel. 

A közelgő találkozó tehát pénteken 19 órakor kezdődik a PTE-TTK csarnokban, ahol kétszáz fő a kapacitás, így érdemes a klub közösségi felületén regisztrálni a biztos bejutás érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában