Futsal

2023.10.31. 14:20

Lesújtó: ekkora verést senki nem kapott még

Móga Richárd

Forrás: ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club

A PTE-PEAC futsalcsapata a DEAC ellen megszerezte a hőn áhított történelmi győzelmet (4–3), így sokan bíztak abban, hogy ezzel a bravúrral elindulhat az emelkedőn Élő Tibor legénysége.

Természetesen várható volt, hogy a Kecskemét elleni idegenbeli bajnoki nem ígérkezik sétagaloppnak, de azt azért remélni lehetett, hogy tíz perc után azért még nem úszik el a találkozó. Márpedig ekkor már négy találattal vezetett a házigazda.

A fordulást követően két viszonylag gyors góllal a Kecskemét gyakorlatilag végleg lezárta a meccset, így a hátralévő időben már csak azért küzdött a PTE-PEAC, hogy ne legyen csúnyább a végeredmény.

Idei legnagyobb arányú vereségek: Újpest–Magyar Futsal Akadémia 9–2, Haladás–Aramis 8–0, Kecskemét–PTE-PEAC 9–0.

Mindenesetre nagyon gyorsan rendezni kellene a sorokat, hiszen pénteken már hazai környezetben kellene maradandót alkotni a Magyar Futsal Akadémia ellen, ahol csak a győzelem elfogadható.

Kecskemét–PTE-PEAC 9–0 (4–0)

Férfi Futsal NB I. 10. forduló. Kecskemét. Vezette: Muhari (Kiss G., Ibriksz). SG Kecskemét Futsal: Krajcsi – Bíró, Pál, Suscsák, Tomic. Cserék: Rigó, Lehota, Hajnal, Bencsik, Kajtár, Milosavljevic, Haász, Fekete, Szabó J. Vezetőedző: Koós Károly. PTE-PEAC: Molnár M. – Bálint G., Molnár Cs., Forró, Bartal. Cserék: Wilkesz, Pápai, Tóth A., Koller, Koronics, Spánitz, Vénosz, Hajnal. Vezetőedző: Élő Tibor.

Gólszerzők: Suscsák (2., 9., 28.), Tomic (8.), Bíró (10.), Pál (22.), Spánitz (23. – öngól), Bálint G. (32. – öngól), Milosavljevic (33.).

Ez következik (11.03.): PTE-PEAC–Magyar Futsal Akadémia (19.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában