Cyclo-Cross

2023.11.29. 12:31

A siklósi várnál pattannak a drótszamár nyergébe a legjobbak

Kvanduk Bence

Különleges eseménynek ad majd mesés környezetet a siklósi vár december 17-én, ugyanis a Cyclo-Cross Magyar Kupa 5. fordulóját itt fogják rendezni. A tökéletes lebonyolításért a Lotus Team Sportegyesület és a Zengő Sportegyesület felel.

A vár körüli park tökéletes helyszínt ad a szakág versenyzői számára, hogy összemérjék tudásukat egy kihívást nyújtó területen. Minden megtalálható, ami egy jó versenyhez kell: gyors emelkedők, technikás kanyarok, rézsűs hegyoldalak és lépcsők.

Persze nem csak a sportolóknak kedvez a helyszín, a nézők számára remek rálátást biztosít majd a vár északi bástyája, s eközben az adventi vásárt is élvezhetik az egyéb programok mellett.

A verseny már reggel elkezdődik majd a 8.30-as regisztráció után. Az U9-es (5-8 éves) korosztálytól kezdve az U19-ig minden utánpótlás korosztály ott lesz, s persze az elit és master kategóriák sem hagyhatják ki az eseményt. Nem csak a profik mérettethetik meg magukat azonban, a hobbi kerékpárosok is a pályára mehetnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában