Vízilabda

2023.11.29. 12:55

Az erő is az ifjú pécsi pólósokkal volt a tornán

Kvanduk Bence

Forrás: PSN Zrt.

Megnyert egy nemzetközi tornát a PSN Zrt. - Pécsi Sportiskola U12-es fiúvízilabda-csapata a horvát Rovinjban, A pécsi ifjoncok minden ellenfelüket legyűrték – a fotó tanúsága szerint – az erő segítségével, hiszen Grogu is velük utazott. 

A torna résztvevői: Primorje Rijeka (horvát), VK Delfin (horvát), VK Vojvodina (szerb), PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola (magyar).

EREDMÉNYEK

VK Delfin–Pécsi Sportiskola 13–22

VK Primorje Rijeka–VK Vojvodina 17–8

VK Primorje Rijeka–Pécsi Sportiskola 9–10

VK Delfin–VK Vojvodina 6–19

Pécsi Sportiskola–VK Vojvodina 8–3

VK Delfin–VK Primorje 4–16

A torna végeredménye: 1. PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola, 2. Primorje Rijeka, 3. VK Vojvodina, 4. VK Rovinj.

A torna legjobb játékosa: Studi Levente (PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola)

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola csapata: Märcz Balázs, Studi Levente, Hegedűs Bence, Csabai Máté, Palatinus Lucas, Grosits Mirkó, Spányik Milán, Damsa Kornél, Bogdán Márk, Becsei Ádám, De Blasio Manolo, Horváth Donát, Labossa Zsigmond, Chvojka Bence. Edzők: Krizsán András, Arató Zoltán.

Krizsán András: – Gyönyörű helyszínen, kellemes időben, nagyszerű körülmények között tölthettünk el néhány napot. A csapat folyamatosan mérkőzésről-mérkőzésre fejlődött, illetve alkalmazkodott a horvát szabályokhoz és a játékvezetői felfogáshoz. Nagyszerű ellenfeleket sikerült felülmúlnunk komoly küzdelmek árán. Végre éreztem a csapaton, hogy tiszta szívből győzni akarunk. A torna megmutatta csapatom erősségeit és azt is, hogy mire kell nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben. Gratulálok a játékosaimnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában