Labdarúgás

2023.11.30. 14:00

Horváth Péter: nagyon jó érzés a Kozármislenyhez tartozni

Duplázott volt csapata, a BFC Siófok ellen Horváth Péter, aki jól érzi magát Kozármislenyben, és egyáltalán nem bánta meg, hogy nyáron új kalandba vágott bele.

Bama.hu

Fotó: Laufer László

– Gratulálok a duplájához! Tudja ugye, hogy miért hívom?
– Köszönöm a gratulációt, sejtem... Nyilván érdekes önöknek, hogy előző csapatom, a Siófok ellen szereztem két gólt – felelte a TEOL.hu kérdésére Horváth Péter , aki a HR-Rent Kozármisleny hétvégi 7–0-s győzelméből két góllal vette ki a részét. – Érzelemdús meccs volt számomra a mostani, de nyilván erre a kilencven percre félre kellett tennem az érzelmeimet. Öt évet töltöttem el Siófokon, a családommal a Balaton-partján telepedtünk le, szóval sok minden odaköt, meg is maradtak a szép emlékeim, de most a kozármislenyiek játékosa vagyok, és azért teszek meg mindent, hogy a lehető legjobban szerepeljünk.

– A legtöbb gólt eddig a Vasas ellen szerezték, amikor 4–3-ra nyertek. Most hétig jutottak, ami idénycsúcs! 
– Sok sebből vérzett a siófoki csapat ezen a napon, nekünk pedig szinte minden bejött. Azt gondolom, hogy valamennyi csapattársamat megilleti a dicséret ezért a sikerért, mert tényleg nem mindennap örülhet az ember ilyen győzelemnek.

– Igencsak előreléptek, hiszen jelen pillanatban a negyedik helyen állnak! Ráadásul úgy, hogy tavaly csak az osztályozón vívta ki az NB II-es tagságát a csapat. Mi a titkuk? 
– Nincs titkunk. Mindenki örömmel jár az edzésekre, a mester pedig egy élvezetes, vagány, bátor futballt követel tőlünk. Van egy kulturált, támogató szurkolótáborunk is. Nagyon jó érzés ehhez a klubhoz tartozni! Régebb óta figyeltem már a csapat szereplését, boldog voltam, amikor nyáron megkerestek, és nem is bántam meg, hogy ide igazoltam. Egy profin felépített klubhoz kerültem, amelynél családias a hangulat, s amelyért egy értékes emberekből álló közösség dolgozik. 

A teljes interjú IDE KATTINTVA A TEOL.hu-n olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában