Szinkronúszás

2023.11.16. 09:55

Jól szerepeltek a PSN gyönyörű szinkronúszói a kupán

Kvanduk Bence

Forrás: PSN Zrt

Szép eredményeket értek el a PSN Zrt. szinkronúszói a XXX. Magyar Kupán, még ha nem is minden a terveik szerint alakult. 

Katona Rebeka kötelező versenyszámának egyik technikai elemét nullázták a bírák, így ez nagyban befolyásolta az összetett eredményét. Az egyéni koreográfiát viszont remekül végigcsinálta, amivel a 21. helyig fel tudott végig jönni a szép pontszámokkal. Takács Fanni a felnőtt technikai rövid programjával a nemzetközi mezőnyben negyedik helyezést ért el, ami a hazai versenyzők között a dobogó tetejéig repítette. 

A junior páros, Asztalos Zsófia és Szőts Tamara a nemzetközi mezőnyben a 10. helyig értek fel, ami a magyarok között a hatodik helyet hozta számukra. A Takács Fanni és Mazaga Fanni páros felnőtt korosztályban a 6. helyen végzett összetettben, ami a dobogó alsó fokára volt elég a magyar mezőnyben. 
A Mazaga Fanni, Bakó Borbála, Bakó Dorka, Masa Kata, Bársony Lotti, Kern Lili, Takács Fanni, Jáhn Rea felnőttcsapat sérülés miatt nem fejezhette be a versenyt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában