Vízilabda

2023.11.08. 18:00

Megszólalt a PVSK új vezetőedzője

Gyengén kezdte az Ob I. idei szezonját a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata, 9 forduló után 1 ponttal a tabella végén áll. Azért, hogy a klub kikeveredjen a negatív spirálból a vezetés leváltotta Török Viktort, s Zlatko Rakonjacot ültette a helyére.

Kvanduk Bence

Forrás: PVSK

A PVSK 2023/2024-es Ob I.-es idényt gyengén kezdte, eddig egy döntetlent felmutató férfivízilabda-csapata utolsó a pontvadászatban. Ezért leváltotta Török Viktort, akinek a helyét a Szerbiában született, de magyar állampolgársággal is rendelkező, eddig a klub utánpótlásában dolgozó Zlatko Rakonjac veszi át. Az új szakvezető a klub közleményében elárulta, nem kellett sokat gondolkodnia, hogy vállalja-e a feladatot.

– Amikor a vezetők azzal kerestek meg, hogy ha van-e kedvem, energiám és erőm átvenni a felnőttcsapat vezetését és segíteni nekik kijönni abból a kellemetlen szituációból, ami most van, akkor nem volt kérdés, hogy vállalom a feladatot – fogalmazott az új vezetőedző. – Úgy éreztem, hogy kötelességem segíteni ebben a nehéz helyzetben. Először szeretném megköszönni Török Viktor munkáját, sajnos az edzői lét hozhat ilyen váratlan fordulatokat. Ismerem a csapatot, rendszeresen követem a mérkőzéseket, illetve mivel eddig az utánpótlásban dolgoztam, ezért az edzéseket is tudtam figyelni. A fiatalokat már ismerem az utánpótlásból, az idősebbek közül pedig sokaknak csapattársa voltam. Ez egy nem könnyű helyzet, de nagyon bízom a csapatban, hogy együtt sok közös munkával és összetartással át tudjuk fordítani a mostani szituációt. Nincs sok időnk a következő mérkőzésig, de ebből a jelenlegi helyzetből kell minél többet kihozni. Optimista vagyok és ezt fogom a játékosok felé közvetíteni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában