Vívás

2023.11.21. 12:11

Megvívtak a jó helyezésekért

Kvanduk Bence

Forrás: Villa Complov SC

Több tornán is részt vettek az elmúlt időszakban a Villa Complov SC párbajtőrözői. Szabadidős versenyeken mutatták meg a tudásukat, amelyeken a felnőtt és utánpótlás ranglisták élmezőnye nem indul, így az őket követők is a sikerélmény reményével indulnak.

A XV. Veresegyház Kupán ketten képviselték az egyesületet. A férfiak egyéni küzdelmeiben nyolcvannyolcan mérették meg magukat, Mahler Balázs a 41., Szokol Balázs a 46. lett végül. A csapatversenyben is részt vettek mindketten a PEAC sportolójával Plazzeriano Gáborral és Rab Attilával az oldalukon Baranya aranya néven. Együtt épp csak lemaradtak a dobogóról a 4. pozícióban zárták a küzdelmeket 17 alakulat között.

Aztán a Pósta Sándor Emlékversenyen a férfiak 73 fős mezőnyében Végh Marcell a 24., Mahler Balázs a 31. lett a komlóiak közül, míg az egy körrel korábban búcsúzó Gálffy Gyula a 62. pozícióban zárt. A hölgyek között 12. helyig küzdötte fel magát Csontos-Kiss Zsuzsanna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában